Overslaan en naar de inhoud gaan
x
Zapptax

Aandacht, wereldwijde nomads! Maak je klaar voor een unieke ervaring terwijl je België verkent!

Overweeg je taxfree shoppen tijdens je Belgische avontuur? Krijg btw terug op je aankopen zonder enig gedoe met behulp van de app ZappTax.

ZappTax is je betrouwbare bondgenoot voor het vereenvoudigen van het btw-teruggaveproces voor niet-EU-reizigers die winkelen in België, Frankrijk en Spanje. De gebruiksvriendelijke mobiele app stroomlijnt het hele proces, van het uploaden van facturen en het genereren van btw-teruggaveformulieren tot het snel ontvangen van betalingen.

Met een intuïtieve interface, begeleidt de app je moeiteloos door elke stap. Het platform zorgt voor een soepele ervaring van het uploaden van bonnetjes tot het verifiëren van details en het indienen van terugbetalingsclaims. Bovendien berekent onze geavanceerde technologie nauwkeurig de terugbetalingsbedragen, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Heb je vragen of bezorgdheden? Een toegewijd klantenserviceteam staat 24/7 voor je klaar. En met een breed netwerk van partnerhandelaars kan je btw-teruggaven ontvangen op aankopen in verschillende categorieën.

Nog meer nieuwtjes? ZappTax heeft een sponsorprogramma geïntroduceerd! Je kunt € 20 verdienen voor elke vriend die met succes een btw-teruggave voltooit. Nodig meerdere vrienden uit en verdien tot € 100 met slechts een paar klikken. Bovendien ontvangt je vriend een extra € 5 op hun eerste btw-teruggave.

Samengevat, de app revolutioneert btw-teruggaven voor internationale reizigers door gemak, concurrerende tarieven en uitzonderlijke service. Laat deze kans niet voorbijgaan - download ZappTax nu!

Auteur:
Zapptax