Overslaan en naar de inhoud gaan
x
D-Teach

Online onderwijs op maat voor expats en wereldburgers

d-teach verzorgt als brugorganisatie tussen Vlaanderen en de wereld al bijna 10 jaar kwalitatief hoogstaand online onderwijs voor leerlingen en volwassenen. Als eerste online school van ons land wisten we in die tijd een uiterst tevreden klantenbestand op te bouwen in meer dan 50 landen. Onze gepersonaliseerde lessen zijn geënt op een wetenschappelijk stevig gefundeerd pedagogisch raamwerk en worden verzorgd door gekwalificeerde leerkrachten.

2020 was een belangrijke schakeljaar voor onze organisatie. De coronacrisis illustreerde de complementaire meerwaarde van online onderwijs en de wijze waarop deze onderwijsvorm versterkend kan werken ten aanzien van het traditionele contactonderwijs. In 2020 hebben we onze lesactiviteiten verzelfstandigd en ondergebracht in de internationale vereniging zonder winstoogmerk d-teach online school, met maatschappelijke zetel in Brussel en kantoor in Gent. Onze ivzw verkreeg intussen ook rechtspersoonlijkheid bij koninklijk besluit. Een van de voordelen van deze wijziging is dat we onze klanten voortaan ook geen btw meer moeten aanrekenen.

Innovatie en professionalisering staan voorop in onze werking. We werken daartoe heel nauw samen met het opleidings- en expertisecentrum d-teach online training bv. Ze voeren onder meer wetenschappelijk onderzoek uit in samenwerking met internationale partners, waardoor onze pedagogische aanpak steeds efficiënter wordt. De school kan er ook terecht voor de continue professionalisering van haar leerkrachten. De nauwe samenwerking tussen beide organisaties stelt ons in staat onze klanten een multidisciplinair topteam aan te bieden van gekwalificeerde leraren, pedagogen, logopedisten, instructional designers en onderzoekers.

Met de school bieden we een uitgebreid online curriculum voor lager en secundair onderwijs, maar ook wie levenslang wil blijven leren kan bij ons terecht. Het aanleren van 21ste-eeuwse vaardigheden neemt een bijzonder plaats in: we willen onze leerlingen weerbaar maken zodat ze toekomstbestendig kunnen functioneren in een continu veranderende wereld.

We nodigen u graag uit om de proef op de som te nemen met een gratis testles en vrijblijvend kennis te maken met onze aanpak. Ontdek ons ruime aanbod op onze website https://www.d-teachschool.com/, die we trouwens in een nieuw jasje hebben gestoken. Neem ook even de tijd om onze nieuwtjes en de fijne getuigenissen van onze klanten te lezen.

Joris

Getuigenis van een van onze ouders

Joris werkte 11 jaar in China en besloot met zijn gezin terug te keren naar België. “Het handige aan d-teach is dat ze het Belgische systeem echt kennen vanuit eigen ervaring en werken met mensen die zelf in het systeem staan. Dat zorgt ervoor dat de ‘content’ correct is en in lijn met wat er moet geleerd worden op school. Wat kan er beter, geen idee, we zijn echt tevreden over de lessen. Voor ons echt een aanrader”.


Naast de gekende individuele lessen, die ook tijdens de zomermaanden blijven doorgaan, zetten we voor u graag ook drie nieuwe summer courses in de kijker. Online klassikaal onderwijs voor maximaal 10 deelnemers creëert een uitdagende leeromgeving, die onze jongeren van overal ter wereld bovendien de kans biedt elkaar te ontmoeten.

Onze nieuwe wereldklasjes stimuleren jongeren in drie leeftijdsgroepen gedurende 5 lessen om aan de hand van actuele onderwerpen hun kennis van het Nederlands te versterken. In onze klasjes kritisch denken kunnen de deelnemers gedurende 5 lessen hun kritische vaardigheden trainen aan de hand van de denkmechanismen achter Wereldoorlog II. Voor de liefhebbers zijn er tenslotte ook klasjes blind typen, bestaand uit 9 lessen en een examenmoment ter afsluiting. Lees er alles over op https://www.d-teachschool.com/nieuws/

Horen we binnenkort van u ?

Het d-teach team
www.d-teachschool.com
school@d-teach.com

Auteur:
d-teach